Publicació de la segona part de la Guia YouTube Web: Descripció de les pàginesA finals de juny vam publicar la primera part: Conceptes i ara publiquem la segona que ja entra directament a la versió Web i descriu les principals pàgines perquè els usuaris amb dèficits visuals es puguin fer una idea sobre com són les pàgines, quina és la seva estructura i quines opcions hi ha.

Es divideix en tres seccions:

  • La primera descriu l’estructura general de la web, explicant la capçalera i el menú principal
  • La segona descriu els components de moltes de les pàgines: Llistes, fitxes de vídeos i fitxes de llistes de reproducció.
  • I la tercera descriu les principals pàgines: Inici, Canal, Biblioteca, Historial, Llistes, Reproductor, Explora, Cerca i Subscripcions.

Si algun d’aquests termes no us resulten familiars, no deixeu d’anar a la primera part, on expliquem tots aquests conceptes que són d’utilitat per comprendre les possibilitats de YouTube en qualsevol dispositiu.

— — —

Sobre tot això vam publicar un article a la revista TAG del Col·legi d’Aparelladors Arquitectes Tècnics i Enginyers Edificació de Tarragona, que hem transcrit aquí: Redescobrint YouTube.

Podeu accedir a la guia des d’aquest enllaç: Guia YouTube Web