Biblioteca digital

Biblioteques digitals

 • Albalearning (Web en castellà): Ofereix àudio-llibres per a ser escoltats mentre es llegeixen, i que pots descarregar en format MP3. Compta amb centenars d’arxius gratuïts per a ús exclusivament personal. El web s’actualitza gairebé diàriament amb noves incorporacions al seu ampli catàleg. Per descarregar o escoltar en línia.
 • Audio-llibres gratis (Web en castellà): Basat en contingut recopilat del web i algunes altres fonts escrites, amb informació sobre ressenyes d’àudio-llibres gratuïts distribuïts a Internet. Aquí trobaràs resums d’obres literàries i biografies, ordenats per autors i categories. Per descarregar o escoltar en línia.
 • Biblioteca Digital Ciudad Seva (Web en castellà amb llibres en format Web) Temàtica: Cuentos, Poemas, Minicuentos, Teatro, Otros textos y Sobre el arte de narrar. Per descarregar.
 • Biblioteca Digital de Parla Hispana (Web en castellà): 3200 Llibres i àudio-llibres de domini públic audibles. Pots triar la llista en format: MP3 , Excel o Text (html). Per escoltar en línia.
 • Biblioteca Virtual Universal (Web en castellà amb llibres en PDF): Un conjunt de diferents biblioteques virtuals:  Básica ArgentinaClásica EspañolaInfantil, JuvenilClásica Latinoamericana e Histórica Latinoamericana y Poesia Argentina. Per descarregar.
 • Elejandria, (Web en castellà amb llibres en PDF): Obres literàries en domini públic o amb llicència oberta. Diuen que és la millor col·lecció de llibres clàssics en castellà. Per descarregar.
 • Internet Archive: ebooks & texts (Web en anglès amb alguns continguts en castellà): Arxiu històric de tot tipus de llibres electrònics. Tot i que la web està en anglès, l’enllaç que hem posat porta a la selecció en castellà, i són fàcils de descarregar, fins i tot sense saber anglès. Per descarregar.
 • Lector Virtual (Web en castellà amb llibres en PDF): Lireratura en angés o en castellà. Per descarregar o escoltar en línia.
 • LibriVox (Web en castellà): Mostra un catàleg que et permet buscar el teu àudio-llibre per títol, autor o gènere. Els seus àudio-llibres són llegits per voluntaris de tot el món, que llegeixen i registren capítols de llibres de domini públic, és a dir, que ja no estan protegits per drets d’autor i els posen a disposició de qualsevol que els vulgui escoltar de forma gratuïta a Internet. Tot i que la web està en anglès, l’enllaç que hem posat porta a la selecció de llibres en castellà, i són fàcils de descarregar, fins i tot sense saber anglès. Per descarregar.
 • Loyal Books (Web en anglès amb alguns continguts en castellà): Plataforma on trobaràs infinitat d’àudio-llibres i llibres electrònics completament lliures i de domini públic, ordenats per categories i disponibles en diferents idiomes. Tot i que la web està en anglès, l’enllaç que hem posat porta a la selecció de llibres en castellà, i són fàcils de descarregar, fins i tot sense saber anglès. Per descarregar o escoltar en línia.
 • Tiflolibros (Web en castellà): Primera Biblioteca Digital per a cecs de parla hispana. Un servei gratuït i exclusiu per a persones amb discapacitat visual, requereix certificat mèdic concertat.

Llibres digitals

En castellà